Menu
Genel

GÜNDEMİMİZDE DARP VE GAFLAR

rym.jpg

Haftalık gündemi yorumlayarak başlamak istiyorum bu haftaki yazıma.Hareketli bir magazin gündemimiz vardı bu hafta.Haftaya ünlü sosyal medya figürü Reynmen’in muhabir arkadaşlarımızdan birini darp etmesi olayıyla başladık.

Olayın detayına çok girmeden olayla alakalı kendi duygu düşüncelerimi paylaşayım.Ben bir kısım gibi sosyal medya fenomenlerini şarlatanlık yaparak haketmeden para kazandıklarını düşünen biri değilim.Aksine bu bir sosyal medya platformu bile olsa bir kitlenin dikkatini çekerek arz talep ile bu kitlenin ilgisinide paraya çevrilmesini haksız kazanç olarak görmüyorum.Yapılan herşeyde bir emek olduğunu düşünür ve taktir etmeyi tercih ederim.Reynmen’de yeteneklerini kullanarak renkli kişiliğinin yanı sıra yaptığı şarkılarla da kendini sevdirdi.Muhabir ile tartışma videosunu izleyince baya şaşırdım.Neden? Dedim.Neden bu kadar rahatsız olmuş olabilir ve bu kadar sert bir tepki vermiş olabilir? Ben medyada olmak istemiyorum açıklamasıda hiç yeterli gelmedi.Eminim öz eleştirisini ciddi bir şekilde yapmıştır çünkü benim gibi onu taktir eden kişileri irite ettiğinin farkına varmıştır umarım.

YOK BÖYLE GAF

5ba78d5767b0a82284b7eec0.jpg

Bir başka gafta sevgilisi tarafından pahalı bir araba hediye alan Ece Seçkin’den geldi.Gelen lüks hediye arabanın fotoğrafını paylaşarak bakın siz benim 1.50 boyuma taktınız ama ben bu boyla ne hediyeler alıyorum gibi garip bir tavır garip bir açıklama.Büyük bir başarı mıdır sevgiliden ya da eşten çok pahalı hediyeler almak? Bu nasıl bir boy kompleksidir ki gelen hediyeyi boyundan bahsederek deklare etmek? Yakından tanımıyorum ama dışarıdan çok da cool ve modern bulduğum bir karakteri vardı umduğum dağlara kar yağdı bu açıklamasıyla.Merak ediyorum seni boyunla eleştiren kişiler şimdi gıpta ile mi bakıyor boyuna posuna bu hediyeden sonra?

DÜĞÜN BURNUNDAN MI GELDİ?

sarkici_ziynet_sali_gitarist_erkan_erzurumlu_ile_evlendi_1568612095_0983.png

Hep medya önündeki sanatçılarımızı eleştirmeyelim dönüp biraz da kendimize bakalım.Bu hafta Aylin Çoşkun’un dillere destan düğününden sonra en çok basında yer alan düğün Ziynet Sali’nin Kıbrıstaki düğünü oldu.Uzun süredir mutluluğu arayan sempatik şarkıcı umduğu aşkı buldu.Aman Allahım sosyal medya bu çifte gelen yorumları bir görseniz.Tebrik eden,mutluluk dileyen bir kişi mi olmaz ya? Kimi çiftin yaş farkından vurmuş kimi ilişkilerini sahici bulmamış gibi gibi.Ama beni en çok rahatsız eden,takipçilerin çoğu boşanma tarihlerini tahmin etme yarışına girmiş.Bunu yapanlarda kadın takipçiler.3 aya boşanma haberi gelir yok 6 ay dayanırlar yok 1 seneye biter bu iş yorumları bir evliliğin başladığı gün bitiş tarihini açık arttırmaya çıkartmak gibiydi.Bu yorumlara göz ucuyla bile denk gelmiş olsa Ziynet Sali’nin düğün günü burnundan gelmez mi? Çok üzücü.

Yorum Yok

    Cevapla