Menu
Genel

YAZ HAZIRLIĞI TREND REHBERİ

thumbnail_IMG_7057.jpg

Ramazan ayı biz kadınlar için ruhen ve fiziken yaza hazırlık dönemi gibi geçiyor.Ne de olsa ayın sonunda uzuncana bir bayram tatili bizi bekliyor.Deniz-kum-güneş sezonu açılacağından dolayı hepimizde bir form tutma telaşı başladı.Aramızda benim gibiler vardır kesin tüm kış yiyip içip yatarım yumurta kapıya dayananınca form tutmak için yapabileceğim ne kadar seçenek varsa hepsine saldırırım.

Artık olduğu kadar napalım.Etrafımdaki kadın arkadaşlarımıda biraz inceleyerek yaza nasıl hazırlanıyoruz? Bu yazın olmazsa olmaz trendleri neler? Biraz konuşalım.

DİNGİNLİK VE BÖLGESEL İNCELME

a-woman-practicing-yoga-on-the-beach.jpg

Ramazanda oruç tutanlarımızın orucunu Allah kabul etsin.Oruçluyken spor yapmak,form tutmak çok zor.Bu nedenle en çok tercih edilen aktiviteler bu ay için meditasyon,yoga ve nefes terapileri olmuş.Fazla terlemeden,su ihtiyacını minimumda tutan egzersizler.Aynı zamanda ruh ve zihin dinginliği için birebir.Hareketli yaz aylarından önce sizde kendi kendinize evde meditasyon ve nefes egzersizleri yapabilirsiniz.Hem kadın hem erkekler tarafından bu ay en çok kapısı aşındırılan yerlerden bir diğeri zayıflama merkezleri.Teknoloji harikası cihazlarla bölgesel incelme,yağ kırma,sıkılaşma ve metabolizma hızlandırmak mümkün.Ünlü bir merkezden bu cihazlardan biri için randevu almak için görüştüğümde tüm ayın dolu olduğunu söylediler! Öyle bir talep var yani…

power-shape-1513018576.jpg

BELLA’NIN GÖZLERİ

thumbnail_IMG_7055.jpg

Tabi form tutmaktan önce yaza hazırlanmak için estetisyenlerin yolunu tuttuk hepimiz.Kadın erkek demeden dolgu,botoks,cilt yenileme gibi işlemler için yine uzun randevu sıraları oluşmuş durumda.Yazım için en çok uygulanan operasyonları araştırırken herkesin konuştuğu “Bella Eyes” geldi kulağıma.”Hollywood yanağı” uygulamasını Türkiye’ye tanıtan Dr.Ufuk Askeroğlu’nun gözdesi ve sonuçlar şahane.Ufuk Bey’in eşi Şehnaz Askeroğlu’na danıştım hemen.”Nedir bu herkesin konuştuğu “Bella Eyes”? Dünyaca ünlü model Bella Hadid’in hepimizin hayranı olduğumuz çekik,seksi bakışlarından çıkmış.Badem göz ameliyatı gibi de gözü kesmeli biçmeli bir operasyon asla değil.Düşük göz yapısı olan ya da bakışlarına derinlik katmak isteyenler yurtiçi yurtdışı demeden “Bella Eyes”ın peşinde şu sıralar.Beni en çok şaşırtan ise kadınlardan çok erkek hastaların bu uygulamaya rağbet göstermesi.

STİLETTO TIRNAKLAR

black-stiletto-nails-combinations-holographic-matte-rhinestones.jpg

Bu yazın en önemli trendi tırnaklar demedi demeyin.Seveni var sevmeyeni var ama sivri ve uzun tırnaklar şu an güzellik sektörüne bomba gibi giriş yaptı.Tırnaklarını uzatmakta zorluk çekenler ise protez tırnakçılardan çıkmıyor.Öyle bir sektör ki tırnak sanatçıları yetişiyor ve paraya para demiyor.Tırnak yüzeyinde adeta sanat yapıyorlar.Geçen gün sosyal medyada tırnak üzerine kusursuz uygulanmış “Mona Lisa” tablosuyla karşılaşınca ağzım açık kaldı.Bir de zamanında çok eleştirilen Bülent Ersoy ve Süreyya Yalçın’ın kullandığı uzun taşlı tuşlu süslenmiş tırnaklar gün geldi ve işte moda oldu! Stiletto şekli dediğimiz bu tırnak stilini yazın plajlarda çok görücez.

Yorum Yok

    Cevapla