Menu
Genel

NEDEN VE NE İÇİNLERLE KELEBEK

altin-kelebek-odulleri-sahiplerini-buldu-iste-odul-alanlar.jpg
Bu aralar bir ödül töreni furyasıdır gidiyor.Üstüste düzenlenen ödül törenlerinde her sektör neredeyse ödüllendirildi,en kapsamlısı ise tahmin edeceğiniz üzere Altın Kelebek Ödül Töreniydi.Yaşımın denk geldiği senelerde izlediğim en iyi organize olunmuş ve kapsamlı Altın Kelebek’ti diye düşünüyorum.
Bu tarz gecelerde muhakkak teknik bir aksaklık ve ya gaf yapan sunucular olur bu sefer her şey tıkırında gitti.Ödül alanlar konusunda adil davranıldımı davranılmadımı onu bilemiyorum ama başta en iyi komedi dizisi olmak üzere bazı kategorilerin ödül alanları biz seyirciyi şaşırttı.Ödül töreni zaten basında çok yorumlandı o nedenle ben sadece kafama takılan neden? niçin? lerimi kaleme almak istedim.
KIYAFET SEÇİMLERİ
5c0e3ba6c03c0e14b4633c1d.jpg
Moda yorumcumuz Sevcan’ın Gardırobu kendi köşesinde en iyi yorumları yapacaktır ama benim fikrim katılımcı kadınların kıyafet seçimleri bu sene vasatın üzerindeydi.Herkes alımlı ve güzel gözüküyordu ama eksik olan geceye damga vuracak bir yaratıcılık ve ya albeniye sahip öne çıkacak bir isimdi.Kıyafet konusunda ki ‘neden’lerim;Başak Dizer Tatlıtuğ’u neden hep aynı saç modeliyle görüyoruz? Gecenin en önemli isimlerinden biri Dilan Çiçek Deniz neden daha önce başka birinin üzerinde gördüğümüz bir elbiseyi tercih etti? Gülben Ergen,evet fit ve güzel bir kadın fakat neden bu genç gözükme isteğini törpüleyip daha kendi yaşına uygun tercihler yapmıyor?
728xauto.jpg
Pınar Altuğ,bilmem kaç senedir Çocuklar Duymasının tontiş sevecen annesi Meltem ile kafamıza kazınmışken asi rockçı bir görüntü ile geceye katılmasının amacı dizideki rolünden fazlasıyla sıkılmış olması olabilir mi? Demet Özdemir gecenin en şık sayılabilecek isimlerindendi derin göğüs dekoltesi olmasına rağmen hiç avam ve rahatsız edici bir görüntü sergilememişti fakat türk bir tasarımcıya ait bir elbise olmasına rağmen yine yabancı bir markanın birebiri olduğu çıktı ortaya.Başarılı türk tasarımcıları neden hala kopyalamaktan vazgeçemiyor? Özge Özpirinçci’ye dudu peri kılığına girme tavsiyesini kim verdi? Vermek istediği bir mesaj vardı ama o mesajın yeri ve zamanına bu kıyafet pek örtüşmedi.Serenay Sarıkaya her zamanki gibi cool ve farklıydı ama bu sefer bu sıfatların yanına birde rüküşlük eklendi.Ünlü bir markanın podyumda yürümüş bir ‘look’u olduğu gibi Serenay’a giydirilmiş.Bizim starlarımızın dünya moda trendlerini takip ediyor olması çok güzel ama güzeli çirkinine bakmadan olduğu gibi aynı kombini uyarlamak kolaya kaçmak değilde nedir? Demet Akalın’ın da moda konusunda dünyayı takip ediyor olması ve ikon isimlerden ilham alıyor olması taktir edilesi fakat ona sorum neden 20’lik gençler yerine kendi yaşıtlarını örnek almıyor? Ve son olarak 2 isim varki sadece soru işareti atıp susmak istiyorum.Aleyna Tilki ve Hadise.Şu saydığım isimlerden en başarılı bulduklarımın giyim kuşam konusunda bu kadar saçmalamış olması benim için en büyük soru işareti.Hadise,kışın ortasında yazlık şapka neden? Zaten sürekli kilolarıyla eleştirilen bir kadının o sırtını pörtleten bluzu tercih etmesinin amacı nedir? Aleyna ise yaşına uygun fakat kalitenin çok uzağındaydı.Sokaklarda satılan 5TL’lik şeytan kulaklarına ne gerek vardı? Evet hiç ‘cool’ değildin malesef.
10086708-728xauto.jpg
AKLIMDA KALAN ANLAR
5c0d64c44967831cd419543d.jpeg
Aklıma takılan bazı anlarada bir dokundurmadan geçmeyeyim.Boşanmasının ardından O Ses Türkiye’de izleyicilerden tarafından sevgi seline boğulan Acun Ilıcalı’ya aynı sempati Altın Kelebek’te de vardı sanki.Adam Şeyma’dan kurtuldu artık canımız ciğerimiz oldu modunda herkes.Şeyma’ya aşık olan kendi evlenen kendi ayrılan gene kendi yani şu durumda Şeyma nasıl günah keçisi yapılıyor bende bunu anlamıyorum.Hoşuma giden detaylar arasında ise bu tarz büyük ödül törenlerinde dijital-sosyal medyanında öneminin kavranmış olması.En iyi youtubber ödülünü Orkun Işıtmak hakkıyla aldı ve aynen sosyal medyada gördüğümüz karakteriyle sempatik bir konuşma yaparak ödülünü kabul etti.Ezhel’in yaşadığı dramatik olaylardan sonra ödüllendiriliyor olmasıda çok güzel bir andı.Birde Cem Yılmaz’a aşk yaradı mı yaramadı mı ben çözemedim mutluluk onu ergen bir erkek çocuğuna çevirmiş gibi hissediyorum.
5c0d6d534967831cd4195446.jpg

Yorum Yok

    Cevapla