Menu
Genel

GİYİNME SANATI

thumbnail_IMG_4785.jpg
Magazin gündemi sürekli değişir tek değişmeyen konumuz kim? Nerde? Ne giymiş? mevzusudur.Modadan bir haber olanlarımız bile magazin sayfalarında ki “şıklar-rüküşler” bölümüne bir göz atar,olumlu olumsuz fikir beyan eder.

Moda Ve Tekstil Tasarımı diplomam olmasına rağmen modayı çok yakından takip ettiğim söylenemez.Benim için giyim kuşam konusunda değişmez altın kural yerine göre giyinebilmektir.
BEREN SAAT’İN HATASI
thumbnail_IMG_4789.jpg
Sevilen şarkıcı Bengü’nün evlenme serüvenini nişanı-kınası-evden alması-düğünü derken hepimiz basından takip ettik.Sanat camiasından biri evlendiği zaman katılımcılar arasında da çok sayıda tanındık isim oluyor ve herbirinin kıyafet seçimi mercek altına alınıyor.Bengü’nün düğününde de adeta şıklık yarışındaydı davetliler.Herkes çok zarif ve güzel seçimlerle geceye özenip gelmişti bir kişi hariç Beren Saat.Üzerine oturmayan demode bir mini elbise,makyaj yok denecek kadar az,saçlar kendi halinde…Eşi Kenan Doğulu ise tam tersi deyim yerindeyse jilet gibi.Tamam şunu kabul ediyorum Beren,hiç bir zaman salon kadını olmadı.Her zaman çok doğal bir o kadar da marjinal bir tarzı vardı.Zaten çok güzel bir kadın ne giyse yakışır cinsten ama ne bileyim söz konusu bırakın sanat camiasından birinin düğünü olmasını,sevdiğin bir arkadaşının düğünü ise insan biraz daha özenmeli.
DEFNE SAMYELİ SEÇİMLERİ
5b8e283cc03c0e1440f11b03.jpeg
Son dönemin en popüler ismi.Gerek güzelliği gerek kızları gerek Cem Yılmaz’la aşkı hep gündemde.Hep güzel bir kadındı yaş aldıkça dahada zarifleşti ve güzelleşti fakat Samyeli’de giyim sanatında sınıfta kalanlardan.Yerine göre giyinmeyi çok iyi bilse de yaşının ağarlığını koruyamadığını düşünüyorum.Bazen kızlarıyla beraber fotoğraflarına denk geliyorum sanki hepsi aynı gardroptan giyinmiş çıkmış gibi.Fazla dekolteden bahsetmiyorum söylemek istediğim yanlış seçim parçalar.Açıkçası Defne Samyeli’nin son görüntülerinden sonra ana haber sunuculuğu yaptığı dönemlerdeki masa başı ağarlığını özler olduk.
DÜĞÜN-KINA BİR ARADA
thumbnail_IMG_4788.jpg
Geçtiğimiz haftasonu Survivor’ın güzel yarışmacılarından Merve Aydın’ın uzun süredir beklenen düğünü gerçekleşti.Bu güzel güne şahitlik eden davetliler arasındaydım.Hayatımda gördüğüm en güleryüzlü gelin-damattı Merve ve eşi Akif.Gecenin en ilginç bölümünü kaleme almak istedim bende.Daha önce hiç duyulmamış bir konsepte imza atan çift düğün merasiminden sonra salonu kına gecesine çevirdi.Düğünlerin geç saat eğlencesi “After Party”de Merve kaftanını giydi ve çalgılı çengili kına gecesi kıvamında eğlenceye start verdi.Gece geç saatlere kadar aralarında survivor yarışmacılarınında olduğu arkadaş grubuyla göbek attı,oynadı.Buradan da bu güzel çifte bir ömür mutluluklar diliyorum.
thumbnail_IMG_4786.jpg

Yorum Yok

    Cevapla