Menu
Genel

14 ŞUBAT’TA BUNLARI YAPMAYIN!

352826.jpg
14Şubat sevgililer gününe 2 güncük kaldı.Sevgililer panikte ne hediye alsam ne plan yapsam…Bekarlar ise aynı isyanlarda ‘Ne saçma bir gün’.Ben sevgililer günü tavsiyeleri vermek yerine size klişeleşmiş 14 Şubat geleneklerinizi kırmanızı önereceğim.
Kırmızı gül almayın: Artık sevgiliye yollanan kırmızı güller çok baymadımı hele ki son dönemlerde çiçekçilik konusunda epeyce yol katedildi ülkemizde ve birbirinden şık çiçek tasarımları yapılır oldu.Bu sevgililer gününde bir değişiklik yapın ve daha tasarım çiçeklere yönelin.
thumbnail_image1-4.jpg
Paris yolcuları bir durun:Biraz maddi imkanı olan çiftler seyahat planı olarak hemen Paris’i tercih eder.Anladık Paris romantizm şehri aşk şehri ama Paris’i görmeyenler bile görmüş kadar hakim artık bu şehre.Sevgilinizle hiç keşfedilmeyen lokasyonları keşfedin illa romantizm arıyorsanız çokta uzağa gitmeye gerek yok Kapadokya güzel bir seçim olacaktır.
thumbnail_image1-5.jpg
Hediye almayalım klişesi:Bekar,çift farketmez her 14Şubat’ta muhakkak şu dialogların içine gireriz.’Ne gereksiz bir gün sadece maddiyata dayalı bir gelenek!’Neyse ne! Sevgini göstermek için sana tanınmış bir şans işte değerlendir.Özellikle pek romantik olmayan erkeklerimiz için senede bir gün sevgilisini şımartması için güzel bir bahane.Biz kadınlar (istisnaları ayrı tutaraktan) hediyenin maddiyatından çok düşünülmüş olmasına seviniriz unutmayınız.
kurumsal-hediye-adabi.jpg
352826.jpg

Yorum Yok

    Cevapla