Menu
Genel

ARTIK TARZINIZ CEPTE

thumbnail_image1.jpg
Bu hafta, bu aralar yaşadığım yeni bir heyecanı sizinle paylaşmak istiyorum. Akıllı telefonlar elimize düştüğünden beri özellikle sosyal medya ve akıllı telefon uygulamaları günlük hayatımızı ele geçirmesiyle televizyon ve radyo kullanımları %70 azalmış. Bu ciddi rakam, teknolojinin hayat akışını nasıl değiştirdiğinin de büyük ölçüde ispatı.

BİP UYGULAMASI VE TARZIM CEPTE

Türkiye’nin en genç ve trend mesajlaşma uygulaması BİP, mesajlaşırken internet datanızı yemediği için gün geçtikçe kullanıcı sayısını katlıyor. Şimdi de yeni bir proje ile kullanıcılarının karşısında. Uygulama içerisindeki keşfet bölümünde herkesin kendi ilgi alanına uygun kanallar açılıyor. Sergen Yalçın’ın futbol yorumladığı, Kadir Çöpdemir’in esprili bir dille gündemi yorumladığı, magazin haberlerinin sunulduğu kanallar bunların bazıları. En yenisi de benim sunumumla karşınızda; Tarzım Cepte. Moda ve tasarımdan makyaj önerilerine güzellik ve bakımdan ünlülerle samimi sohbetlere, hayatınızı renklendirecek yepyeni videolar ile her gün telefonunuzdayız.
thumbnail_image1-1.jpg

BİR HAFTADA BİNLERE ULAŞMAK

Uzun süredir Çağıl Çağlayan, Ece Özkol gibi sektörün başarılı isimlerinin de yer aldığı ekibim ile kanalın en iyi şekilde kullanıcıya ulaşması ve birbirinden keyifli içerikleri için uğraşıyorduk ve bu hafta başında ünlü oyuncu Merve Boluğur ile yaptığımız moda, güzellik ve özel hayatından bahsettiğimiz keyifli röportaj ile kanalımızın startını verdik. Hafta içerisinde ünlü modacı Selma Çilek’in moda tüyoları, ünlü makyöz Alp Kavasoğlu ’n dan makyaj taktikleri Tarzım Cepte kullanıcısı ile buluştu ve bir hafta gibi kısa bir sürede kanalımız binlerce takipçiye ulaştı. İlerleyen günlerde sürpriz isimlerle röportajlar, birbirinden başarılı tasarımcılardan moda trendleri, en merak edilen güzellik sırlarını takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Sizde kanalımızı merak ediyorsanız tek yapmanız gereken BİP uygulaması indirerek keşfet bölümünden Tarzım Cepte’yi takibe almak!
14517356_10154063766054091_556038950347063008_n.jpg

BERFİN BALCI TOÇEV SERGİSİ

image1.JPG
Bu haftanın en yardımsever ve görkemli daveti Ruffles Otel’de gerçekleşen ünlü futbolcu Serkan Balcı’nın güzeller güzeli eşi Berfin Balcı’nın TOÇEV yararına düzenlediği resim sergisiydi. Bugüne kadar pek çok yardım projesine öncülük eden Balcı çifti bu sefer güzel olduğu kadarda yetenekli olan Berfin’in şahane tablolarının satışından elde edilen geliri TOÇEV vakfına bağışladı. Galerici Mustafa Akan’ın yardımlarıyla düzenlenen geceye Tolga Zengin, Olcan Adın, Işıl Reçber, Fatih Ürek, Çağla Şikel, Hakan Akkaya gibi futbol, magazin ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı ve hepimiz keyifli dakikalar geçirdik .Özgürlük ve barış temalı resimlerden oluşan serginin baş tablosu ülkemizin 7 farklı bölgesinden getirilen toprakların kullanıldığı ve semazen eteklerinde her bölgeyi simgeleyen ikonların resmedildiği ‘Büyük Türkiye’ tablosuydu ve bu güzel eserin sahibi Tolga Zengin oldu. Bundan önce yine TOÇEV yararına ünlü futbolcular ve şarkıcıları aynı sahnede buluşturarak bir yardım gecesi düzenleyen Balcı çiftinin yeni yardım projesini duydum ve çok heyecanlandım. Daha açıklama yapılmadığı için bende köşeme taşımadım fakat yine okuma istekli çocuklar yararına bizimde çok keyif alacağımız bir gece düzenlemek için kolları sıvamışlar, heyecanla bekliyoruz
thumbnail_image1-2.jpg
14390642_10154056641999091_2579779998687614257_n.jpg

Yorum Yok

    Cevapla