Menu
Genel

48 SAATLIK DUGUN

thumbnail_image1.jpg

Ozlem-Berkay Sahin


Berkay Sahin-Özlem Katipoğlu cifti İstanbul’da kıyılan nikâhlarının ardından Bodrum Bella Sombra Otel’de düğünlerini gerçekleştirdi. Bodrum’a olan düşkünlüğümü herkes bilir üstüne bir de sevdiğim 2 dostum burada beraberliklerini kutlamaya karar verince değmeyin keyfime. Organizasyon pazartesi akşamı gerçekleşti. Bu ara çok sık karşılaşıyorum hafta içi yapılan düğünlere. Düğün dediğin sadece hafta sonu olur yargısının kırılması benim hoşuma gidiyor çünkü insanları biraz zorlayınca laf ola misafirler aradan elenerek gerçekten düğünün tadını çıkarmaya gelen süzülmüş bir kitle kalıyor geriye.

Pazartesi sabahtan düğünün gerçekleşeceği oteldeydik. Çoktan otelin havuzu ve bahçesi süslenmiş dev bir sahne kurulmuş. Organizasyonu üstlenen Terim Events’in ana kraliçesi Fulya Terim ve arıları büyük heyecanla çalışıyordu. Bella Sombra’yı bilenler bilir zaten romantik bir atmosferi vardır üstüne Fulya Abla’nın süslemeleri danteller, boncuklar, fistolar ,mumlar ortam rüya gibiydi. Berkay’ın menajeri Özgür Aras her şeyle tek tek ilgileniyordu. Otel sahibesi Şebnem Ercanturk ve işletme başındaki Murat Özalp hepimizden daha heyecanlı. Daha 2 gün önce Alican-Miryam Suyabatmaz çiftinin düğününe ev sahipliği yapmışlardı. Onun yorgunluğunu atamadan böyle büyük bir düğün için koşturmaya başladılar. Günün sonunda her şey harikaydı.

thumbnail_image1-1.jpg
SAHNEDE ÜNLÜ GEÇİDİ

44271.jpg

Cengiz Kurdoglu-Orhan Gencebay


Berkay sevilen ve enteresan bir şekilde pek çok farklı kitleye gerek müziği gerek dostluğuyla hitap eden bir kişi bu nedenle konuk listeside ünlüsü bol ve sektörlerin önemli isimlerinin bir araya geldiği kişilerden oluşuyordu. Cengiz Kurtoğlu ve Orhan Gencebay’ın şahitliğinde 2. kere sembolik olarak bir nikâh töreni gerçekleştirildi ve 150 kişilik düğün alanına geçildi.
1293352_3fcb9b2582bc4b9e6a3a840589ce85e6.jpgSahneyi ilk damadın çocukluk arkadaşı Murat Dalkılıç açtı ve ona Fettah Can, Berkay ve Sinan Akçıl eşlik etti. Bu isimleri bir arada şarkı söylerken görmek büyük keyifti. Üstüne Fatih Ürek, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Yonca Evcimik, Ferman Toprak onlara eşlik etti derken Hakan Altun ve Cengiz Kurtoğlu düeti geceye damgasını vurdu. Misafirler bu müzik şölenini saniye saniye snapchat üzerinden yayımladı. Gece ortasında yeni damat havuza atıldı. Özlem ise 2. gelinliğiyle hoplayıp zıplayarak aramızdaydı. Son zamanlarda katıldığım en renkli geceydi.

Barbekü ve Havuz Partisiyle Düğün Kapanışı

berkaydugn.jpg
Davetlilerin çoğu aynı otelde konakladık ve sabah şahane bir brunch üzerine barbeküde pişen etler bizi bekliyordu. Havuz başında ise ünlü DJ Mahmut Orhan kabine geçmiş düğünün 2. gününe bizi hazırlıyordu. Karnımızı barbekü partisinde doyurduktan sonra Happy Hour tadında düğünün 2. gününe start verdik. Düğün eğlencesi bu kadarla da kalmadı ve akşam yine dev bir sofra kuruldu ve fasıl ekibi eşliğinde şarkılar, türkülerle geç saatlere kadar Özlem ve Berkay’ın mutluluğuna eşlik ettik. Valla güzel bir yaza veda niteliğindeki bu düğün uzun süre akıllarımızdan çıkmayacak. Canım dostlarım Berkay ve Özlem’e düğünlerinde olduğu gibi eğlencesi bol, sevgi dolu bir hayat diliyorum.

14 EYLUL’de SEBASTIAN BEACH’teyİz

thumbnail_image1-2.jpg
Bayramcılar için bir notum var! Eğlence sektöründe çalışan bir kişi olarak bayram eğlencesine el atmasam olmazdı. Trend rezervasyon uygulaması Clubtable ve Bodrum Yalıkavak Sebastian Beach’in ortaklığıyla Mert Davran’ın sahne alacağı ve benim ev sahipliğini üstlendiğim harika bir gece duzenliyoruz.14 Eylül akşamı 22.00 itibarıyla Dona-Sebastian’da görüşmek üzere.
image1.JPG

Yorum Yok

    Cevapla