Menu
Genel / Mekan / Trend

Eğlence Sektörüne 2 Bomba Transfer! L'Eclipse ve Toy Room

image1-1.JPG
Bir mekan gurmesi olarak beni en heyecanlandıran haber dünyaca ünlü mekanların ülkemizde hizmet vermeye başlaması.
İstanbul kimilerine göre Avrupa’nın önemli eğlence merkezlerinden ve pek çok türk ve yabancı yatırımcının göz bebeği.
Özellikle son 5 senedir yeme-içme ve eğlence sektörü Türkiye’de inanılmaz bir atak yapmış durumda.Gelin görünki bu ilerleyişte sınıfta kalan mekan sayısı,tutunabilenlerden çok daha fazla.İstanbul ciddi bir metropol ve turistler tarihi kadar sosyal yaşantısınıda merak ediyor.Bunu gören yatırımcılar kolları sıvayarak dünyaca ünlü mekanların bir bir franchise ını alarak İstanbul’da şubeleşmeye başladı ama bir çoğuda açıldığı gibi kapandı.Gerek yanlış lokasyon seçimleri gerek işletme hataları nedeniyle yurtdışından gelen mekanların ömrü kısa oldu.

Londra,Bacelona ve L’Eclipse İstanbul’da !

412c3db2-74f5-4559-ae82-2fb7883d08fa-large.jpegEtiler Le Meridien Otel’in dillere destan bir roof u var.Hatta bu roof ilk ismi ‘SKY BAR’ olarak açılmıştı ve açılış partisini ben düzenlemiştim.Deniz manzarası olmamasına rağmen inanılmaz keyif veren bir görüntüsü var.2.köprüyü sanki elinizle yakalayıp üzerindeki araçlarla oyuncak gibi oynayabilecek gibi hissediyorsunuz.Hele ki gün batımı gökyüzünün dakika dakika renk değiştirmesine şahit olmak müthiş.
BRK_3736.jpg
Şimdilerde bu roof a bir dünya markası talip oldu ve işletmesini devraldı.Londra,Barcelona’dan sonra ünlü marka yine bar konseptiyle İstanbul’da.Otel’den farklı bir giriş ile direk asansöre yönlendiriliyorsunuz ve hızlıca 34.kata çıkıyorsunuz.Asansör fobisi olanlar için baştan mekan elendi tabi.İçerisi iki bölüm.Müziğin daha kısık olduğu daha sohbet ortamı yaratılan oturma gruplarının hakim olduğu bir VIP Lounge ve dev çok şık bir bar ve etrafında masa-standların konumlandırıldığı daha geniş 2.bölüm.

image1.JPG

L’Ecplise Istanbul Ziyaretimden


L’Ecplise barların e önemli özelliği öyle elini kollunu sallayanın içeri girmemesi.İçerideki kitle herzaman şehrin creme de la creme i.İstanbul’da da işletmenin en hassas olduğu konulardan biri müşteri kitlesi.Kapı politikaları çok sıkı.Gerekirse içerisi boş olsun ama bize yakışmayan müşteri gelmesin kafasındalar.
CVz-h-nVAAAQ6mX.jpgLondra’da severek gittiğim L’Eclipse’in bir özelliğide lezzetli akşam yemeği menüsüydü.İstanbul’da yemek yok aksamüstü 18.00’da açılan mekan gece bar konseptiyle lounge modunda başlıyor ve klube dönüor gece 2.00’a kadar hizmet veriyor.Pazartesi dışında hergün açık.DJler Burak Özkan ve Sercan Ozan kabindeler ve eğlence vaad ediyorlar.
Keyifli bir gece için L’Ecplise İstanbul’u deneyebilir geniş kokteyl menüsünde kaybolabilirsiniz.
 
INFO:
www.eclipsebars.com/istanbul-1
REZERVASYON:
549.384 03 41

Londra,Dubai,Mykonos… Toy Room İstanbul’da !

1451924400351.jpg
Londra’nın en trend ve hip mekanı Toy Room öyle bir ilgi görmüşki namı tüm dünyaya yayılmış derken Dubai ve Mykonos şubeleri peşinsıra gelmiş.Şimdide İstanbul gece hayatına hızlı bir girişi yaptı.Geçtiğimiz haftasonu açılan mekan ilgi odağı oldu.
yeni-eglence-konsepti-toy-room-1926064.Jpeg
Benim Toy Room’la tanışmam Mykonos’ta oldu ve adanın en keyif aldığım mekanlarıdan biriydi.Toy Room’ların ortak özelliği ufak mekanlar ve sadece loca müşterisi.Genelde hiphop-rnb ağarlıklı bir müzik tercihi fakat bulunduğu ülkedeki talepleride azçok karşılama niyetinde.Örneğin Toy Room İstanbul’da gece boyunca 4-5 kere türkçe şarkılarda çalabiliyor.

image2.JPG

TOY ROOM ISTANBUL Acilis gecesinden


İşletme başında sektörün başarılı ismi Cihan Şensözlü var.Müzikler ise Tolga Saka’ya emanet.Sadece cuma ve cumartesi günleri açık olan mekanda pazartesi günleride DJ XXXL’ın kabinde olduğu hiphop geceleri düzenleniyor.
image1.PNG
Gece boyunca ara ara mekanda gezen ufak bir ayıcık ile karşılaşırsanız şaşırmayın.Eğlencenin dozunu arttıran bu maskot ayıcık sizinle resim çektiriyor,dans ediyor ve eğleniyor.
INFO:
REZERVASYON
212.270 70 20
530.067 63 36

Yorum Yok

    Cevapla