Menu
Akşam Gazetesi Yazılarım / Genel

Dikkat Bu Hikayede Bebek Var !

10481691_10152368000939091_8592142662428939202_n.jpg

SENE 2008


Tüm Türkiye’nin tanıdığı ve sevdiği anneanne,dede ve anne.Üzerine sektörünün en başarılılarından birde baba.O hem en şanslı hemde en şanssız doğanlardan.Neslişah Alkoçlar Düzyatan’dan bahsediyorum.
Benim çocukluğumdan kalma nadide dostlarımdan.Beraber büyüdük,beraber gezdik eğlendik,ağladık dertleştik birde baktıkki koskoca 10 seneler geride kalmış.Dışarıdan biraz gıcık çünkü kamera önünde oldum olası rahat edemeyenlerden o. (Bizim selfie’lerimiz dışında).Ama Yeşilçam’ın en önemli bir değil iki üyesi çekirdek aileden olunca herkes aynı performansı ondanda bekliyordu o kamera ve tekliflerden kaçtıkça eleştiriler arttı.Bu onun şanssız tarafıydı.Gelelim şanslı kısmına.Hülya Koçyiğit ismi yeterde artar bile.Ben anneannemle tanışma fırsatı bulamadım ama Hülya Teyze hep sıcacık sevgisi ile yanımızdaydı.
image1.PNG.jpeg

Hulya Kocyigit


Ailede anne rolü Hülya Koçyiğit’de.Gülşah Ablayı ben nedense hiç anne olarak göremedim,göremiyorum çünkü o bizim hep arkadaşımızdı.Beraber kaldığımız günlerde Gülşah Abla muzur bir çocuk gibi bizi uyandırır ‘Hadi anlatın bakalım neler yaptınız dün?’ derdi.Hala daha uzun uzun sohbet eder,dertleşir,şakalaşırız.
Gelelim Ender Alkoçlar’a.Ender Abi bir bakışıyla bizi mum ederdi.Onun öyle bir tatlı sert havası vardır ki sormayın.Gece gezmelere heves ettiğimiz yaşlarda Ender Abi bizi dışarı çıkarır,gezdirirdi sonrada ne kadar tuttursak ağlasakta hadi bakalım eve dönüş vakti diyede deyim yerindeyse eve geri postalardı.Tanıyanlar bilir öyle çok gülerken oynarken fazla göremezsiniz sert bir duruşu vardır ama birde onu Gülşah Abla’yla görün.Sürekli gülüp oynayan iki liseli aşık gibiler.
10167973_10152128115779091_1240726444163796360_n.jpg
Evin ele avuca sığmaz bir diğer ismide Aslışah.Ergen dönemlerimizde yaşı küçük diye Aslışah’ı yanımıza almazdık.Çocuk o anlamaz derdik gelin görünki şimdi o bizim yüzümüze bakmaz.O yaramaz,asi erkek çocuğu gibi Aslışah gitti güzeller güzeli kuğu gibi bir genç kız oldu.Boy olarak benim iki katım uzunlukta olsa bile o benim hala küçük kız kardeşim.
image1.PNG kopya 2.jpeg

Engin Altan Duzyatan,Neslisah Alkoclar Duzyatan


Ve şimdi hayatımızda minik bebeğimizin babası Engin Altan Düzyatan var.Kimi zaman ben unutuyorum Altan mı arkadaşımdı Neslişah mı diye.Bazen onu dedikodu seanslarımızla çıldırtsakta Altan’la muhabbet etmeninde keyfi bambaşka.Bitmez tükenmez anılarını,deneyimlerini dinlemek.Bizi çok güldürür aynı zamanda erkek arkadaşımla problem yaşadığımda akıl hocasıda olur.
Bu güzel evliliği şimdi minik bebekleriyle taçlandırıyorlar.Bu hafta Beyza Arslan ev sahipliğinde Marriot Şişli’de şık mı şık bir babyshower düzenledik Neslişah’a.Geç oldu ama sonunda dank etti hayatımızı değiştirecek bebek yolda…
image1.PNG kopya.jpeg
 

Yorum Yok

    Cevapla