Menu
Genel

TEMBEL İNSANLARA PARA KAZANMA KILAVUZU

Bu haftaki konumu belirleyici etken haftaiçi katıldığım iki farklı etkinlik oldu.Buaralar İstanbul çok hareketli,hazır olda seçimleri bekleyen eğlence hayatı da istikrar kararıyla kaldığı yerden hızla akmaya devam ediyor ve davet-etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor.

image1.JPG

Rayna’ss Jewelery Lansmandan Cansen Yeni ve Nil Keles ile



Bu haftaiçi ilk katıldığım davet Rayna’ss Jewellery markasının Burak Kut’un tatlı eşi Cansen Yeni ev sahipliğinde gerçekleşen Renkler ve Hisler koleksiyonunun Raffles Otel’de gerçekleşen tanıtım lansmanıydı.Cemiyet kadınları mücevher sever tabi bir çoğu koleksiyonu detay detay incelemeye gelmişti.Koleksiyonun ana teması değerli taşların renklerine gore insanlarda bıraktığı etkiydi.Şaşaalı pırlantaların yanısıra daha modern ve hesaplı yarı değerli taşlar ve pırlantaların beraber kullanıldığı tasarımlar benim daha çok ilgimi çekti.Beğendiğimiz tasarımda kullanılan renklerin verdiği hissiyatıda bilirkişilerden dinledik.
İkinci etkinlik ise Sunset Grill Bar’ın After Sunset tarafında düzenlenen “Bond Gecesi”ydi.Dress code’lu geceye beyler James Bond edasıyla smokinlerini çekmiş bayanlar ise Bond kızlarını kıskandırıcak türten şık gece elbiseleri ile katıldılar.Can Hatipoğlu’nun DJ kabininde olduğu gecede Bond filmlerinin soundtrack müzikleri ile eğlendik.
12246866_10153331966039091_5208195166609085301_n.jpg

Sunset James Bond Partisinden Cagatay Antalya ile


Bu iki gösterişli davet şehirin Crème de la crème kitlesini buluşturmuştu.Pahalı mücevherlerle Bond zenginliği…Kim bu gösterişli hayatı istemezki.Günün sonunda düşünüp “Çok çalışmak lazım çok!” dedirten türden hayatlar.Konumuzla ilintili olarak internette karşılaştığım ve beni çok şaşırtan ‘az çalış çok kazan’ mesleklerin birkaçından bahsetmek istiyorum.
Profesyonel Yabancı:Özellikle Çin’de çok revanşta olan bir meslek.Yaşadığınız ülkede bir yabancı iseniz takım elbisenizi üstünüze geçirin karizmanızı son seviyeye getirip markaların düzenlediği etkinlik ve toplantılarda çok önemli bir kimseymiş gibi davranarak markanın davetlilerine prestij yapmasına yardımcı olun ve buyrun 1500$ birkaç saat içinde cebinizde.
Dayneks_yabancı_dilli_web_sitesiyapmak_profesyonellik_gerektirir.JPG
Uyku Gurmesi:Evet uyuyarak para kazanıyorsunuz.Dünyaca ünlü oteller bu profesyonel uykuculara ciddi paralar ödüyorlar.Yapmanız gereken sadece uyumak ve uyuduğunuz odanın ısı,ses,ışık vs. gibi etkenlerini değerlendirmek.Yastık,yorgan,yatak üreticeleride bu uykucuları sık sık kiralıyor ve ürünlerini test ettiriyorlar.
19340.jpg
Oyun Test Edici:Yapmanız gereken tek şey koltuğunuza yayılıp size verilen oyunu oynamak ve bitirince oyunu tasarlayan firmaya rapor çıkarmak.Konsol oyunlar günümüzde ciddi bir sektöre dönüştü.Oyunları geliştirip daha keyifli versiyonlar sunmak için firmalar bu oyun test edicilerle çalışıyor.Yıllık 30.000$ gibi bir para kazanan bu oyuncuların profesyonelleri 75.000$ gibi yıllık gelire sahip.Çok iyi değil mi?
ps3-oynayan-kız_355919.jpg

Yorum Yok

    Cevapla